Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мізяківсько-Хутірський ліцей підписав угоду про співпрацю з педагогічним університетом

Дата: 04.06.2024 15:44
Кількість переглядів: 71

Фото без описуВчора, 3 червня перший проректор з науково-педагогічної роботи ВДПУ ім. М.Коцюбинського Олег Блажко та директор Мізяківсько-Хутірського ліцею Алла Маркевич підписали угоду про співпрацю між Вінницьким державним педагогічним університетом імені М.Коцюбинського та КЗ «Мізяківсько-Хутірський ліцей»

Угода між закладами – це додаткові можливості для учнів та студентів у реалізації нових ідей, розвитку їхнього освітнього і наукового потенціалу, розширення партнерських відносин між закладами різних рівнів. Співпраця ліцею з педагогічним університетом сприятиме не лише академічному і науковому розвитку, але й культурному обміну, що є важливим аспектом формування сучасного освітнього простору. 

Хочемо нагадати, що з Стрижавської громади це вже друга угода про співпрацю між ліцеєм та університетом в цьому році. Співпраця з вищими закладами сприяє у пошуку талановитої молоді різної діяльності: творчої, педагогічної, мистецької, управлінської, винахідницької  та залучення її до наукової роботи. Також угода про співпрацю дасть змогу проводити спільні наукові, освітні та профорінтаційні заходи для учнів ліцею такі як: виставки, майстер-класи, зустрічі, екскурсії, презентації, конкурси, змагання, які сприятимуть професійному розвитку викладачів та студентів. Це стане платформою для обміну інноваційними методиками викладання, науковими досягненнями та практичним досвідом.

Освітяни нашої громади активно працюють, навчаються, надихають своїх учнів та розвиваються.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь