Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Випускні у Мізяківсько-Хутірському, Медвідському та Стрижавському дитячих садочках

Дата: 10.06.2024 15:20
Кількість переглядів: 147

Фото без описуВипуск у дитячому садку — це маленька сходинка до нового життя дошкільнят. Попереду школа, перші зошити, підручники, домашні завдання, а позаду улюблені вихователі, безтурботні ігри та друзі. Це хвилюючі миттєвості і для діток, і для педагогів та батьків.

На захід завітали голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, староста Мізяківсько-Хутірського старостинського округу Людмила Панасюк, начальник відділу освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Світлана Томусяк. Побажали маленьким вихованцям теплого літа, безпечного й гарного відпочинку.

Цього року в Стрижавській громаді маємо 150 випускників і випускниць дошкільних закладів. Зокрема, 102 дитини у Стрижавці, 17 – у Мізяківських Хуторах та 10 – у Медвідці. Діти старанно готувались до випускного, адже це їхнє важливе прощальне свято в дитячому садку. Попереду – шкільна історія, яка потребуватиме уваги, старань і водночас подарує нові враження та радісні емоції.

Голова Стрижавської громади Михайло Демченко привітав маленьких випускників зі знаменною подією. Подякував батькам, вихователям садочків за спільні зусилля у виховані прекрасних, талановитих дітей: 
«Сьогодні перший ваш випускний, але попереду ще багато цікавих шкільних років, нових знань, друзів та вражень. Нехай цей день стане для вас початком нового, захоплюючого шляху, сповненого цікавих відкриттів та веселих пригод», - наголосив голова громади Михайло Демченко.

Вітаємо дошкільнят Стрижавської громади і бажаємо майбутніх успіхів у навчанні та мирного неба!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь