Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дітей пільгової категорії привітали з Міжнародним днем захисту дітей

Дата: 03.06.2024 10:16
Кількість переглядів: 27

Фото без описуВійна торкнулася життя кожної дитини.  І тих, які вимушено покинули громаду, і тих, які перечікують загрози в укриттях.
З-поміж нас у громаді – 21 дитина, чиї батьки віддали життя за захист України і тепер назавжди Герої. Толерантність до кожної такої дитячої долі потребує нашого розуміння і прийняття їхньої втрати. Також маємо 13 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. 

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей голова Стрижавської громади разом з начальницею служби у справах дітей  Наталією Войтюк поспілкувалися з дітьми та привітали їх зі святом.
Вшанували хвилиною мовчання усіх захисників громади та захисників України, які віддали своє життя у боротьбі за свободу України. 
"Сила духу, стійкість і героїзм загиблих військових – назавжди у нашій пам’яті. А наш обов’язок – повертати дітям радість дитинства, бути чуйними до їхніх потреб і гарантувати захист", - наголосив голова Стрижавської громади Михайло Демченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь