Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обдаровану молодь Стрижавської громади нагородили стипендіями

Дата: 21.06.2024 15:52
Кількість переглядів: 180

Фото без опису12 червня кращих учнів Стрижавської громади за підсумками 2022-2023 навчального року нагородили стипендіями Стрижавської селищної ради.

Слова вітання дітям та їх наставникам – учителям, батькам учнів висловили голова  Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко та начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та ткризму Стрижавської селищної ради Світлана Томусяк. 

«Наші діти – багатогранні, цілеспрямовані, амбітні та надзвичайно талановиті. Ви найкраще віддзеркалення нашої громади і всієї України! Хочу побажати вам успіхів, достатку здійснення усіх задумів, планів, мрій та розвиватися в квітучій, незалежній Україні», - наголосив очільник громади Михайло Демченко.

Ці учні та учениці протягом навчального року захищали честь своєї школи та стали переможцями й призерами предметних олімпіад, різноманітних інтелектуальних та творчих конкурсів і змагань.

Вони взяли участь в 13-ти предметних олімпіадах, а також у Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика та Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка.

Здобули 116 призових місць  з них: 67 - у ІІ територіальному етапі олімпіад;  4 - у ІІІ обласному етапі; 9 - обласні конкурси науково-дослідницьких робіт;  24 - мистецькі конкурси на ІІ етапі, з яких 3 лауреати та абсолютний переможець у ІІІ обласному етапі; 9 - районні і обласні етапи по спорту.

Згідно з рішенням селищної ради переможці олімпіад і конкурсів отримали грошові стипендії, а сума винагороди розраховувалася відповідно до загальної кількості балів за місця на олімпіадах та конкурсах.

Тож вітаємо четвірку кращих призерів обласного етапу олімпіад:

- Максим Назарчук, учень 9 класу Мізяківсько-Хутірського ліцею: 4 призових місця у ІІ етапі олімпіад та 2 місце в обласній олімпіаді з хімії, 13 балів (10 075 грн);

- Марина Петренко, учениця 9 класу Стрижавського ліцею №1: 4 призових місця у ІІ етапі олімпіад та 3 місце в обласній олімпіаді з англійської мови, 13 балів (10 075 грн);

- Андрій Токар, учень 11 класу Пеньківського ліцею: 1 призове місце у ІІ етапі олімпіад та 3 місце в обласній олімпіаді з трудового навчання, 8 балів (6200 грн);

- Валерія Вечерко, учениця 10 класу Стрижавського ліцею №1: 2 призових місця у ІІ етапі олімпіад і 3 місце в обласній олімпіаді з екології, 9 балів (6 975 грн).

10 850 грн отримала Катерина Стасенко, учениця 10 класу Мізяківсько-Хутірського ліцею, набравши 14 балів: 5 призових місць у ІІ етапі олімпіад і 1 місце в обласному конкурсі наукових робіт з природничих наук (хімія).

9300 грн також дісталися команді волейболісток Сосонського ліцею, яка отримала ІІ місце на районному етапі Гімназіади, І місце на районному та І місце на обласному етапі «Пліч-о-пліч» Всеукраїнські шкільні ліги, 12 балів.

Знання й досягнення вартують фінансової підтримки! Освіта має ставати суспільною цінністю, і ми всіляко підтримуємо цю думку в нашій громаді. Успіхів вам і сміливих амбіцій, дорогі діти!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь