Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Провідний тиждень вшанували земляка Василя Ляшка з Мізяківських Хуторів

Дата: 24.06.2024 15:04
Кількість переглядів: 131

Фото без описуВшанувати пам'ять загиблого Героя Василя Ляшка прийшли голова Стрижавської територіально громади Михайло Демченко, його заступник Світлана Лендя, начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Ольга Тютюнник, староста Людмила Панасюк та депутати селищної ради Олег Коливайло, Юрій Лендя, директор ліцею Алла Маркевич.

Поспілкувалися з рідними та згадали життєлюбність та добру вдачу Василя, його загострене відчуття справедливості. Батько Іван тепло згадує, що син завжди прагнув змінити життя на краще, мав щирі патріотичні риси, які перейняв у родині.

Пам’ятаймо, що Василь Ляшко ще в 2014-му пішов боронити Україну у зоні АТО. А з перших днів повномасштабного вторгнення приєднався до боротьби. Був командиром відділення розвідувального взводу механізованого батальйону, прапорщиком. 28 липня 2022 року потрапив під артилерійсько-мінометний обстріл, з якого, на жаль, не повернувся. У 2023 році Указом Президента України був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). 

Вічна й світла пам’ять Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь