Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Завершальний етап робіт на об’єктах у межах «Програми з відновлення України»

Дата: 05.07.2024 13:50
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Голова громади Михайло Демченко разом із представниками ПРООН оглянули процес робіт у Стрижавському ліцеї №2 та Мізяківсько-Хутріському ліцеї. У нашій громаді відбулася чергова робоча зустріч з представниками ПРООН в Україні – спеціалісткою з інженерних та технічних питань Галиною Кудрою, експерткою з фінансових питань і закупівель Тамарою Бойко та спеціалісткою із залучення громадськості Іриною Покотильською. 

В обидвох закладах роботи виконані на 90%. Так, у Стрижаському ліцеї №2 виконано всі зовнішні демонтажні та монтажні роботи, зокрема облаштовані покрівлі, слухові вікна, пароізоляція, гідробарʼєри, карнизні звіси. Також завершено гідроізоляцію та утеплення стін і цоколя будівлі, встановлено вертикальний підйомник для маломобільного населення. Розпочато внутрішні роботи у підвальному приміщенні та спортивній залі: ремонт підлоги – укладання плитки, опорядження стін та стелі. 

У Мізяківсько-Хутірському ліцеї тривають завершальні роботи, зокрема заміна вікон і дверей та блискавкозахист. Також у межах проєкту скориговані проєктна та кошторисна документації, що передбачають роботи з благоустрою прилеглих територій та заміну ще 6-ти вікон та дверей будівлі. 
Нагадаємо, що об’єкти фінансуються за рахунок субвенції в межах фінансової угоди «Програма з відновлення України» між Україною та Європейським інвестиційним банком. 

Працюємо далі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь