Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Збірна команда Стрижавської громади з футболу Чемпіони України

Дата: 16.07.2024 16:04
Кількість переглядів: 69

Фото без описуПеремога збірної команди Стрижавської громади на змаганнях відкритого чемпіонату ГО «ВФСТ «Колос» з футболу «Золотий колос України» серед юнацьких команд 2014-2015 р. н.

У м. Берегове, що на Закарпатті, змагалися 10 команд з усіх куточків України.

Зігравши в групі з закарпатською футбольною командою, наші футболісти виграли з рахунком 4:0. З львівською командою зіграли внічию – 1:1. У півфіналі стрижавчани зустрілися з командою із Погребища Вінницької області, обігравши її з рахунком 3:0. Фінальну гру зіграли з львівською командою, виграли з рахунком 2:0. Починаючи з Чемпіонату області, наша футбольна команда пропустила лише один м’яч ! Кращим нападником турніру став Тимофій Бобошко.

Голова Стрижавської громади Михайло Демченко подякував тренерам Андрію Кулачку та Володимиру Яремку, а також директорові КЗ «ДЮСШ «Десна» Стрижавської селищної ради Андрію Заводяну за відмінну підготовку наших спортсменів. Звісно, особлива подяка батькам за підтримку дітей. Пишаємося чемпіонами України і бажаємо нових яскравих звершень!

«Ця перемога ще раз доводить, що спортивна школа має бути в нашій громаді. Ми всіляко будемо підтримувати юне покоління і допомагати їм у всебічному розвитку», - наголосив очільник громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь